Bonyhádon még belefért egy csarnokavató

MN

2018. április 7., szombat 17:10, frissítve: szombat 17:14

A választás előtt egy nappal adták át a csaknem 700 millió forintos állami forrásból felújított és bővített sportcsarnokot Bonyhádon.

Természetesen mikor máskor, mint a vasárnapi országgyűlési választás előestéjén sikerült átadni Bonyhádon a csaknem 700 millió forintos állami forrásból felújított és bővített sportcsarnokot. Ki más adhatta volna át a létesítményt, mint a körzet mandátumáért induló Potápi Árpád János? A Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára a Tolna megyei városban tartott ünnepségen kiemelte, a korábbi – eredetileg 150 ember befogadására képes – intézmény kicsi volt a városnak, ugyanis építtetői „a végéből, a hosszából és a szélességéből is elspóroltak” – mondta Potápi Árpád János, hozzátéve, hogy egy új, korszerű, a XXI. század igényeinek is megfelelő sportcsarnok jött létre a felújítás és bővítés nyomán.

A beruházás során a meglévő épületszerkezet és -gépészet felújítása mellett a csarnok földszinti része 900-ról 1200 négyzetméteresre, az emeleti része 150-ről 600 négyzetméteresre bővült. A munkálatok során háromszáz embert befogadó nézőtér épült, és ugyanennyi néző elhelyezésére alkalmas mobil lelátót telepítettek, valamint megteremtették az akadálymentes közlekedés feltételeit is. A megújult létesítményben egyébként a sportesemények mellett kulturális programokat is rendeznek majd, valamint a tervek szerint a helyi lakosság is használhatja a hét minden napján.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.